X
GO

Reno en Quinten

Haardhout Meesters

Wij zijn Quinten en Reno, trotse eigenaren van Haardhout Meesters. Al lang hebben wij een grote passie voor zowel haardhout als alles wat daarbij komt kijken en hebben elkaar hierin gevonden. Als jonge startende onderneming streven wij vooral naar kwaliteit en service. Wij willen u als klant graag de beste ervaring met haardhout leveren. Om deze reden leveren wij alleen (oven)droog haardhout. De bezorging hiervan doen wij het liefst zelf zodat u niet te maken krijgt met een extern transportbedrijf. Tijdens de levering van het haardhout komen wij misschien wel in contact met u. Indien gewenst kunnen wij dan met u meekijken en meedenken in oplossingen. Graag adviseren wij u om de ervaring van een vuur met uitstekend gedroogd haardhout te maximaliseren.

Ons Haardhout

U merkt de kwaliteit van ons hout al voordat het in brand staat. Wij leveren mooie, schone en vooral droge blokken hout. Het hout is vrij van schimmels en ongedierte. Het hout is in gelijke lengtes gezaagd zodat het goed te stapelen is in uw houtopslag.

Al jaren wordt het stoken van hout geassocieerd met gezelligheid en sfeer. Wij willen met onze producten u en uw vrienden/familie een onvergetelijke stookervaring bezorgen!

Wie houdt er nou niet van een gezellig en warm vuur?